Informatie

Nieuw, nu een nieuwe Honda kopen met hoge korting

Op hondakorting.nl kunnen consumenten eenvoudig zelf een nieuwe Honda samenstellen en direct online bestellen met extra hoge korting, zonder een uitgebreid offertetraject. Automobielbedrijf Fleming is naast de vertrouwde showroom nu ook een online webwinkel begonnen, dit om hun showroom bij de klant in huis te brengen. De webwinkel hondakorting.nl bied een keuze uit alle nieuwe modellen. Nadat de auto is besteld kan deze worden afgehaald bij automobielbedrijf Fleming of indien gewenst wordt de auto op locatie ( kantoor, thuis ed.) afgeleverd.

Lex Huising, directeur van automobielbedrijf Fleming “De enigszins traditionele autobranche, met de bekende showroom, is toe aan nieuwe online initiatieven. Steeds meer consumenten willen tegenwoordig een auto online kunnen kopen. De webwinkel hondakorting.nl anticipeerd op deze groeiende behoefte met een uiterst gebruiksvriendelijke webwinkel met scherpe prijzen, objectieve en duidelijke informatie. Daarvoor gebruiken we nieuwe en vernieuwende technologieën om de consument transparantie, betere service en lagere prijzen te bieden. Op de webwinkel verkopen wij alleen nieuwe honda”s en doen niet aan ingewikkelde (financiële) bijproducten of inruilconstructies.” Die laatste opmerking lijkt gericht aan sites zoals nieuweautokopen.nl welke al langer bestaat en tevens in verzekeringen handelt. Maar in tegenstelling tot dit soort andere sites verkopen wij geen offertes, we verkopen daadwerkelijk auto’s omdat wij de officiële dealer van Honda zijn.

De nieuwe auto’s worden geleverd met volledige fabrieksgarantie en zijn originele Nederlandse Honda’s. Voor onderhoud en eventuele problemen kan een koper bij automobielbedrijf Fleming of bij een erkende Honda dealer terecht, die de garantie met de fabrikant regelt.

Tijdens het bestelproces wordt de levertijd aangegeven. Bij het plaatsen van een bestelling is een aanbetaling van € 250,- verplicht, bij de aflevering dient het resterende bedrag te worden betaald. Betalingen gaan direct via uw eigen bank. Voor vragen kunt u altijd terecht bij automobielbedrijf Fleming via telefoon en e-mail.